ustaw lusterko tak aby między szkłem lusterka a obudową lusterka była szczelina - i popatrz tam, powinieneś zobaczyć kabelek od obudowy lusterka do szkła. Jak jest to masz ogrzewane i tyle.
Wybrać Swinga na osiem głośników czy samemu dobrać radyjko?
Zwiń
X
-
Wybrać Swinga na osiem głośników czy samemu dobrać radyjko?
Witam
Mam niesamowity dylemat Kupuję Octavkę II kombiaczka (już zamówiony) ale czy wybrać oryginalne radio Swing do zestawu 8 głośników czy dobrać inne radyjko. Mam wybrane jedno radio Clarion z Bluetoothem
Clarion Co. Ltd. to japoński producent car audio, systemów nawigacji samochodowej, AutoPC, sprzętu wizualnego i sprzętu komunikacyjnego. Do końca 2005 roku produkty tej marki w Japonii były sprzedawane pod marką AddZest, podczas gdy
- dośc ważne dla mnie - i cena lepsza bo 560zł a nie jak Swing 1600zł. Ale czy ktoś jest mi w stanie podpowiedzieć czy to radyjko 4x40W będzie dobrze grało na tych ośmiu głośnikach???Nie jestem melomanem ani audiofilem ale zajebiście nie lubię harczenia w głośnikach
-
-
Co do jakości głośników to się nie wypowiem więc zostawię to kolegom.... :wink:
Ale....
Ja osobiście nie wyobrażam sobie środka Octavii 2 FL bez oryginalnego radia... wg mnie bez swinga, columbusa, bolero jest brzydko :wink:
A jeżeli zależy Ci bardzo na cenie to...
jak w linku widać radyjko nie powinno na allegro kosztować więcej niż 800zl
I zapomniałem dodać.... autko Ci się będzie wyświetlać na swingu przy parkowaniu
Komentarz
-
-
slabyyy, to jest pytanie do ciebie - na czym Ci zależy - czy na dźwięku i na możliwościach jego rozbudowy tuningu, czy na wyglądzie i obecności radia/CD/MP3 ;-)
ja wybrałem opcję 2- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
rkb, z czujnikami cofania to nawet Zenec [http://www.zenec.com/en/products/ego/skoda/ze-mc5600/] sie integrujeWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Re: Wybrać Swinga na osiem głośników czy samemu dobrać radyj
Zamieszczone przez slabyyyWitam
Mam niesamowity dylemat Kupuję Octavkę II kombiaczka (już zamówiony) ale czy wybrać oryginalne radio Swing do zestawu 8 głośników czy dobrać inne radyjko. Mam wybrane jedno radio Clarion z Bluetoothem
Clarion Co. Ltd. to japoński producent car audio, systemów nawigacji samochodowej, AutoPC, sprzętu wizualnego i sprzętu komunikacyjnego. Do końca 2005 roku produkty tej marki w Japonii były sprzedawane pod marką AddZest, podczas gdy
- dośc ważne dla mnie - i cena lepsza bo 560zł a nie jak Swing 1600zł. Ale czy ktoś jest mi w stanie podpowiedzieć czy to radyjko 4x40W będzie dobrze grało na tych ośmiu głośnikach???Nie jestem melomanem ani audiofilem ale zajebiście nie lubię harczenia w głośnikach
Jakosc dzwięku na seryjnych głosnikach się nie rozni i dla mnie Swing wystarcza pod tym wzgledem.
Tak więc polecam Swinga ale nie za 1600 pln. Lepiej kupić radio od kogos z forum kto wymienia je na Columbusa i chce sie pozbyc Swinga. Wtedy nowe radio kosztuje ok 800 -900 pln. Podłaczenie Swinga to banał. Jedna wtyczka+ antena.Jest druga srebrna kochanka- CBF 600S...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nexus6Ostlander, nieprawda, większość dużych firm produkujących sprzęt car audio produkuje odpowiednie moduły pozwalające wpiąc nie fabryczne radio do magostrali CAN.
Każdy wybiera co mu pasuje.Jest druga srebrna kochanka- CBF 600S...
Komentarz
-
Komentarz